Now or never

Senaste gången jag drog igång här var mitt mål att få många läsare, jag uppdaterade ofta och jag tröttnade på det. Nu har jag bestämt mig att jag ska blogga när jag har lust och framför allt tid. Det är mycket nu :)
"Idag är första dagen på resten av mitt liv"

Så är det faktiskt. Jag har bestämt mig och Robin ska hjälpa mig. Jag vill kunna känna mig nöjd över min kropp och inte må dåligt. Vill känna mig frisk och välmående, inte med massa onödigt socker och skit!
Så idag är faktiskt första dagen på resten av mitt liv :) Och jag börjar med en ny frisyr i morgon! Äntligen ska jag klippa mig.
Med bara 28 dagar kvar till Lidingö Tjejlopp känner jag att jag har fått in bra löpning. Måste bara köra fler pass i veckan, men snart är jag klar med Tjejklassikern!!!
Så stolt :)

100804

Ja, en pluggdag har det varit idag, plus massa småplock i hemmet. Men hann såklart med gymmet också, tränade ju inte så speciellt mycket igår så var skönt att köra idag. 

Det blev mitt mage/ryggpass plus lite andra övningar, totalt 60 minuter. 

Har tyvärr inte så mycket mer att säga. I morgon blir det lika dålig uppdatering för då ska här städas, handlas, pluggas lite mer, ut och springa. Ja, jag har fullt upp :)


Hejdå! ;)

Oväntat mail

Fan va glad jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De här gjorde verkligen min dag, synd att den snart är slut men lyckan kommer fortsätta i morgon!!! 

Tjihooooo!!!!!!!

My day

Nej, det blev inte en vilodag helt och hållet.

Har haft tre massager á 30 min plus en gyminstruktion och då lyfter man ju lite ;) (+ att jag nyss masserade och töjde Robin). Men jag har även gjort:
* 100 st situps
* 100 st crunches
* 50 st benabduktion/ben
* 50 st gluteuslyft/ben (rumpa)

Så jag har hållit igång lite i alla fall.

I morgon blir det 8 solhälsningar och mage/rygg på gymmet tror jag. Och så ska jag sitta med skolarbeten resten av dagen... Fick panik idag när ett mail från vår utbildningingsansvarig kom. Alla raporter om LIAn ska vara klara på måndag och en muntlig presentation ska göras på fredagen, och den ska filmas...! Pjuhh! Jag har inte ens börjat skolan än och har redan arbeten att göra. Aja, det är inte ens ett år kvar av utbildningen.

Nu är det natti natti, sov gott!

Extra vilodag

Asså idag är jag INTE på träningshumör! Och då tänkte jag faktiskt strunta i träningen idag. Har lite att fixa här hemma plus att jag har två massager och en gyminstruktion idag. Så är inte helt ledig.

Men känner mig värd en extra vilodag den här veckan, vet inte varför. Och sen längtar jag till på fredag, ja dels för att mamma och pappa kommer upp och hälsar på (såklart!) men jag har varit godissugen så länge nu, men ska verkligen vara stenhård på att fredagar får vara min godisdag :) haha. Töntigt det här känns, längtar tills jag ska äta godis lixom, aja. Bättre att lägga band på sig och bara äta en dag än att smocka i sig varje dag man är sugen, då skulle jag väga ett ton snart asså :) haha, och det vill jag inte!

Ja, ha en bra dag :)

Andra passet idag!

Spinning 60 min - CHECK!

Ja, dagens andra konditionspass är avklarat. Det blev 60 ruskigt jobbiga minuter på spinningcykeln. (De nya spinningcyklarna är helt fantastiska!) 

Nu är jag helt jävla slut, orkar inte röra en fena känns det som. Ska torka håret och bara slappa i soffan nu, känner att jag har gjort mig förtjänt av det.

Just det, när jag kom till Korpen vid 17 så fick jag ont i huvudet (vi skulle haft styrelsemöte men det kom inga...) och det har inte släppt än. Så körde alltså passet med huvudvärk, bra kämpat! 

Vila var det ja, bye!

Pappa <3

Grattis i efterskott pappa!!!!
Han fyllde år igår och jag glömde inte att ringa honom, glömde bara nämna det för er ;) hoho

Morgonjogg

God morgon!

Har redan hunnit med ett träningspass idag, stolt! Har varit ute på en 40 minuters joggingrunda, förbi campingen. Härligt. 

Nu blir det frukost och sen ska Robin och jag in till Mora för att se om han kan hitta några t-shirts. Måste än en gång till OrsaBostäder för det där jävla brandvarnaren piper till var 30:e sekund och jag tycker det är lite jobbigt. Måste ju vara något fel i kretskortet då alltså.
Ikväll blir det spinning!!! Första "riktiga" passet sen midsommar, så sjukt kul! Vet inte om det blir 60 eller 75 min, det blir en överraskning :)

Ha en bra dag!

Trött med redo för lite löpning!
Smickrande bild ;) Trött och svettig efter mina 40 min!

Spinning och höjdhopp

Så usel jag är! Hade skrivit ett inlägg och istället för att klicka på knappen ladda upp så tryckte jag på logga ut... Sånt får inte hända!!!! Och knapparna sitter inte ens nära varandra... SUCK

Aja, körde mitt nygjorde spinningpass på 30 minuter precis, och fy fan va jobbigt det var! Om jag ska vara helt ärlig så orkade jag inte ens alla övningar, men jag hade ju inga deltagare idag så det är nog därför :P Nej men, den här gången har jag lyckats alltså, deltagarna kommer få svettas! HAHAHA

Efter det blev det 6 st solhälsningar och stretch. Men herregud så kort jag är i mina benmuskler, skäms nästan... Måste stretch mycket mer!

Nu blir det att kolla på höjdhoppsfinalen, hejja Emma!!!!
(bild från www.idrottsgalan.com)
Mellan tvättmaskinerna

Håller på att tvätta, 6 maskiner på 3 timmar, tror ni det går? Hoppas det!

Mellan alla maskiner så försöker jag leta låtar till spinningpasset. Lånade hem en skiva från gymmet som jag hoppas att jag kan mixtra lite med, vore så grymt skönt med riktiga låtar som folk känner igen. Går det här bra nu, så ska jag direkt till Statoil för att köpa "Absolute Summer Hits 2010". Skulle va grymt kul med ett pass till den skivan :)


(bild från RixFM)

Så har ni tips på musik, lägg en kommentar :)

RSS 2.0