Bursit i bursa subacromialis.... :(

Idag är det dags för Loppmarknad här i Orsa, vi i klassen har fixat ihop lite prylar, fika och massage till våra besökare, som troligtvis dyker upp :P
Pengarna går till vår klassresa nästa vår, hoppas det blir till ett fint ställe utomlands :)

Jag skulle ha masserat, men kan inte det. Jag har troligtvis fått bursit i min bursa subacromialis ;) HAHA
Nej, men i axelleden finns en slemsäck som har blivit överansträngd på mig, det har blivit inflammerad, så nu käkar jag VoltarenT och kyler (fast det går inte så bra med det, orka hämta snö...). Så vila står på schemat för mig och det har jag inte tid med... Men men, bara att härda ut, jag måste ju bli bra!

Så så fort inflammationen har försvunnit blir det att börja på nytt gym och börja med pass igen, SPINNING <3 Har börjat känna mig föslappat, INTE BRA!! Jag ska ju lixom göra Tjejklassikern i år!!!! :)

Nu måste jag dra till skolan, höres!

Lite allt om allt

Tentan i måndags gick kanon :)
Resultatet: MVG och 99/103 poäng, inte alls dåligt :)

Idag har varit en sjukt bra dag, under lunchen skrattade jag mig till tårar. Jag är så tacksam över alla fina vänner och människor som går i min klass, helt underbara!
Under eftermiddagen var det mer segt... Muskuleringen var seg och vi hinner aldrig lära oss så mycket, även fast vi går i skolan från 8.15-16.30...

Igår var i alla fall Robin och jag och hämtade vår tavla som vi tryckte på Gallerix på canvas-material. Det gick på 749:-, men vi hade tvåhundra i presentkort, så det var väldigt välkommet!

Jag vet dock inte om Robin vill att jag ska lägga upp bilden här på bloggen eftersom att det är han som har toagit kortet som vi gjort tavlan av, så jag ska fråga honom, så kanske ni får ta del av den senare :)

Hade bra så länge!

Laddar inför tenta

Nu sitter jag här, en måndagmorron, och laddar. Dock inte inför träning utan för min tenta jag ska skriva om 1 timma och 45 min.
Muskelanatomiprov 1 - underkroppen. Det kommer gå bra, känner mig redo :)

I fredags gjorde jag ett välbehövligt köp:

Köpta på InterSport, ord. pris: 1100:-, jag betalade 690:-
Tänk att jag för en gångs skull har gjort en bra köp :P hoho

För övrigt har helgen varit lugn; tvättat lite, varit i Mora, PLUGGAT!

Jag längtar så sjukt mycket till min LIA (praktik) börjar, det ska bli så kul! Jag kommer få egna kunder, och jag hoppas att jag får lära mig massa nytt. Helt sjukt va massage är roligt :)
När man har masserat en kund så får man nästan inget annat än massa beröm, man känner sig så duktig och älskad. För det är faktiskt så, att våra kunder vi har på skolan tycker att vi är gudar, att vi gör underverk med deras kroppar :P hehe, typ i alla fall ;)

Idag börjar jag 12 och slutar 18.30.. Känns inte så kul... Men det är så det är :)
Ha en bra dag alla människor :)

Min helg

Då var det måndag igen :)
Jag hoppas på en bra vecka då pluggandet flyter på bra, för på måndag är det tenta igen!

Löpningen i fredags (eller var det lördags...?) gick bra, mycket bättre än förväntat. Och eftersom att jag inte har sprungit på länge och har tappat lite kondition, som är en färskvara, så började jag på en löpprogram för nybörjare. Så i fredags (eller lördags :P) så sprang jag 1 minut och gick i en minut och gjorde det i 10 repetitioner.

Idag var jag ute och sprang igen, då sprang jag 2 minuter och gick 1 minut under 8 repetitioner. Det gick bra idag också, men mitt nästa inköp när jag får mitt lån blir ett par löparskor! Just nu springer jag i ett par sjukt utslitna gamla Adidas-sneekers.... INTE BRA!!

Igår var Robin och jag uppe i Grönklitt i det otroligt härliga vårvädret som var. Var så sugen på skidåkning, men backarna var isiga så det var inte så roligt. Vi satte oss i Biffen (en backa som heter så! Backen på motsatta sidan heter Bananen! Haha) och solade lite. Det mysiga är att när man sitter där så är man bara 15 meter ifrån tigrarna i Björnparken. Det var tre stycken ute när vi satt där och de kom till stängslet där vi var och så låg dom där så vi kunde titta på dom ordentligt. Det var såå mysigt, vilka otroligt maffiga djur!

Min helg har varit lugn och skön med andra ord. Men som sagt, veckan blir tuff, så det var bra att vila upp sig.

Nu ska jag leta efter min andra katt, hon har försvunnit, hur man nu kan göra det i en 2:a!

Vi hörs <3


Pepp!

Jag gillar inte riktigt att vara ledig när Robin jobbar på helgerna, för jag vaknar alltid när han går upp. Så idag vaknade jag 6.30, sådär lagom roligt.
Men jag började läsa i Träningsguiden som Fitness Magazine ger ut 2 ggr per år, och läste artikeln om löpning. De bjöd även på två träningsupplägg angående löpningen:
-Spring 30 minuter på 4 veckor
-Spring 10 km på 6 veckor

Det fick mig att tända till. Alldeles strax ska jag ge mig ut på min första löprunda, min första träningsrunda inför Lidingö Tjejlopp nu i höst. Känner mig faktiskt riktigt pepp!

Ska ju göra Tjejklissikern i år, och Kortvasan är ju som sagt redan avklarad (på tiden 3.49,06), så nu är det bara att ställa in fokus på cykling, simning och löpning.

Vi hörs! 


Bra dag

MVG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ohja! Jag fick MVG på massageprovet vi hade igår!
Jag visste att jag skulle få G, för det kändes bra. Och jag hoppades på ett VG och sen fick jag MVG!!! Oh, känns verkligen som jag har hittat det jag ska göra här i livet!

Så stolt!

Thats it :)

Hej igen :)

Idag kände jag lite att det kanske är dags att komma tillbaka till bloggen!

Så jag ska göra ett försök :)

Sedan sist jag skrev så har jag börjat med Tjejklassikern, det första loppen, Kortvasan 3 mil på längdskidor, är nu avklarat. Och anmälan till Tjejvättern är inne och betald! Det här känns riktigt najjs, nu är det bara lite träningstid som fattas :P

Det är väldigt mycket i skolan fortfarande.
Idag hade vi anatomiprov på skelettet och även ett palpationsprov. Jag är väldigt nöjd med vad jag gjorde på båda proven, nu ska vi bara se vad resultaten säger!
I morgon börjar muskelanatomin, så det är inte slut än, tvärtom, det har bara böjat! Men jag trivs med det så det känns fantastiskt skönt.

Veckan som har gått har jag varit hemma i Åtvid och gjort helkroppsmassager. Blev en lugn och skön vecka med mycket drill, alltid lika kul!!!!

För LÄNGE sen frågade jag om jag skulle färga brunt eller blont. Men det blev ju aldirg av, förän nu. På fredag blir det ett besök hos frisören för lite klipp och färg. LÄÄÄNGTAR!

Hade bra tills vi hörs igen <3


RSS 2.0