Bilder på de små liven

Yes, katterna är hämtade och hemmastadda.

Här har ni dom:

Det här är Missie, hon är den modiga och mest busiga av dem. För henne var det inga problem att vänja sig vid det nya hemmet och de nya ägarna. Hon var först in i transportburen när vi skulle åka från Linda (som den förra ägaren hette) och först ur när vi kom hem. Missie var den som tydde sig till oss på en gång och hon är den som väcker oss på morgonen. Missie spinner så fort hon kommer i närheten av människor.



Här har ni Leia, hon är då den mer försiktiga och blyga av dem. Det tog lång tid innan hon våga komma till oss av egen vilja, hon låg mest och tryckte under soffa, skrivbord och säng. Vi var lite oroliga över henne och trodde att det var hennes peronlighet, men så fel vi hade. När hon väl hoppade upp till oss i soffan och började spinna spred sig lycka genom kroppen. Hon är också väldigt busig, men är inte i närheten av Missie!



Så det här är våra katter!
Fina va???

Kramar

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jätte söta! De var mycket spesiella i teckningen och färgerna. Är det "vanliga katter"? Glömde att fråga om de går till lådan och bajsar.

2009-09-25 @ 20:03:32
Postat av: Lotten

ÅÅÅH!!!! SÅ UNDERBARA!!! De är ju helt otroligt söta!! GRATTIS!! Vilka supergulliga små sötisar!! Visst blir man alldeles varm inombords när de spinner och vill kela!

2009-09-26 @ 13:54:28
URL: http://www.alveling.se
Postat av: Linda Jansson

Åhh, jag saknar "mina" katter :'( men som tur är så verkar dom ha det underbart bra hemma hos er! Jag är glad att de var två "ungdommar" som köpte dom :) det känns verkligen tryggt!



Hade bra Therése och hälsa robin och katterna :) kram!

2009-10-05 @ 19:30:36
URL: http://februaryflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0