Skitdag

Kan inte finnas någon dag som har varit så långsam som denna!!! Går fan och blir tokig snart...
Till råga på allt så är inte Robin hemma så det går inte att underhålla sig på något sätt... Tänk att mitt liv bli så trist så fort han inte är här... Jaja, jag måste ju göra det bästa av situationen.

När jag kom till jobbet idag så visste jag att jag var tvungen och ställa in kvällens pilates eftersom det var för få anmälda, men icke. En av deltagarna fixade ihop ett helt gäng jobbkollegor så nog fasen var jag tvungen att leda i alla fall...
Jag som inte hade laddat för att ha passet ikväll och det gick bara inte att ladda om. Så efter 20 min in i passet började huvudet värka och jag var säkert inte en så bra instruktör. Men jag var där och gjorde allt i alla fall.

Nog om mina tråkigheter.
Dock vet jag inte vad jag ska säga som är roligt idag. För som sagt, dagen har varit urtrist!

Sen undrar jag när jag ska få startbeciset till Tjejvättern, för det är ju snart. Börjar bli lite oroligt att dom glömt mig :P hehe

Nä, over and out for today!


100523

Lite synd att det blir såhär med bloggen... Alltså uppehåll vissa dagar och så, men det är så det får bli ibland. Det är ju inget jag tjänar pengar på lixom ;)

Har varit väldigt duktig med träningen denna vecka. Jag har kört alla mina pass (snart i alla fall) och faktiskt ett till. Så här har det sett ut:

Måndag: 60 min jogging ute + blandad styrka på gymmet
Tisdag: 60 min spinning + 60 min blandad styrka med egen kroppsvikt eller kompis motstånd
Onsdag: 60 min pilates
Torsdag: Vila
Fredag: 60 min spinning
Lördag: 1 km simning på 30 min
Söndag: Benpass på gymmet

Ca. 7-7½ timmas träning denna vecka. Jag tycker det är bra :)

I igår var jag i Mora då, i.o.m. att simhallen ligger där, så jag svängde in till InterSport och köpte ett par cykelbyxor med blöja i. Kanske dags att ha ett par egna efter att ha använt brorsans trasig i flera, flera år :)
I alla fall, testade två olika par. Ett av märket Newline (dom jag till slut köpte) och ett av märket Craft. I Newline kunde jag ha SMALL medans jag var tvungen att ha LARGE i Craft. Hur kan det vara så jävla olika? Men jag fick ju i alla fall en självförtroendeboost av att köpa byxorna i SMALL :P haha

Snart dags för Tjejvättern, etapp 2/4 på Tjejklassikern. Bara 20 dagar kvar!!! Så skönt när det blir färre lopp att genomföra, går att grenspecifisera träningen lite mer då.

Yes box. Dags för lite käk sen gymmet för ett svettigt benpass!
Härligt.


Alla kan behöva en kram ibland :)

100517

Måste börja med att säga grattis till mamma och pappa som har bröllopsdag idag. 24 år <3

Det är härligt att jobba på Korpen!

När jag stod i "köket" (personalrummet) och skulle precis ta på mig kläderna och gå hem, kom Eva in. Jag fick en kram och orden: "Det är så skönt att ha dig här, allt rullar på så bra!".

Kände mig så lycklig då. Så skönt att bli uppskattad för det man gör, även fast det inte är så mycket att göra :)


På måndag ska jag ha mitt första 1-timmas spinningpass, ska vikka för en annan tjej. Så hon visade mig hur jag skulle lägga upp programmet, så nu är det bara att välja några bra låtar. Kommer bli riktigt spännande, men oxå lite nervöst. Många av dom som kommer på måndagspasset har mycket bättre kondition än mig :) hoho!


Idag var jag ute och löptränade. eller man kanske ska kalla det jogg istället :) men jag var ute i alla fall! Joggade i 60 min (ungefär 7,3 km) och gick sedan in på gymmet ock körde lite styrka.
*Liggande bicepscurls i dragmaskin
*Tricepsdrag i dragmaskin
*Bänkpress
*Latsdrag
*Maskin för de raka magmusklerna
*Maskin för de sneda magmusklerna
*Tricepspress i maskin
*bröstpress i maskin

Allt körde jag 2*12.

Nöjd med dagen!
Adios :)

En härlig augustikväll vid Ales stenar i Skåne.

Helgen

Igår fyllde Robin år!
Så hans föräldrar var här under dagen och firade honom.

Jag gick till Korpen vid 13, hade stället för mig själv igår :)
Så öppnade, skrev tipspromenadfrågor till nästa vecka och stängde. Så mycket fanns det att göra.

Har varit så himla tråkigt väder de senaste dagarna... Regnet har vräkt ner och så även idag. Fram till 13 ungefär, då sprack himlen upp och solen kom fram. Sedan dess har det varit konstant 23 grader i skuggan, så himla skönt!!! Katterna har varit ute hela tiden och de tycker verkligen om det.

Robin och jag var inne i stan idag. Köpte ny kattsand, i.o.m att Missie kissar inne, så vi tänkte att ny sand kunde hjälpa. Kom in på djurmagazinet och frågade om hjälp, och dom visade vad vi skulle ha, och fick sedan 6 kg kattsand helt gratis :) + en värdecheck för ny sand på 50:- + att den 12:e kartingen sand är gratis. Aja, vi sparade pengar iaf, och katterna älskade sanden :)

I morron har Robin och jag vår "bakissöndag", det innebär alltid att det ska tvättas, diskas och fixas, inte att vi ska ha partykväll ikväll ;)

Igår blev ingen träning, inte idag heller, men i torsdags så körde jag mitt benpass och som vanligt gick jag med träningsvärk igår. HÄRLIGT!

Ha en bra kväll.
Kram


Underbar tisdag <3

Åhh jag är och svävar uppe på molnen!!!!!!

Ikväll var Korpens ordförande på mitt spinningpass som jag ledde. Och efteråt så stannade vi kvar och pratade lite.
För att inte göra detta inlägg långt och tråkigt så ska jag komma fram till saken med en gång.

Han frågade vad jag ställde mig till att leda ett 60 min spinningpass på fredagar, jag sa att jag gärna ställer upp på det men att det kan bli svårt att sätta ihop passet i och med att jag inte är utbildad och har inte riktigt tänket som en ubildad instruktör.
Då sa han såhär: Men vi på Korpen har ju möjlighet att skicka iväg dig på en utbildning. Du kan ju fundera lite på det om du vill!?!
Jag blev helt extas, spärrade säkert upp ögonen och bara; HAHA ja varför inte!!!

Fatta, min dröm typ går i uppfyllelse!!! Vilken jävla underbar praktikplats jag har hamnat på!
Nu ska jag inte ta ut "segern" i förskott,  men jag hoppas att det inte bara var snack från hans sida :) hehe


Annars så har min dag varit rätt så lugn.
Började med frukost på balkongen men Robin, mycket mysigt <3
Jobbet var lugnt och skönt och så ledde jag Seniorspinningen på eftermiddagen.

Ja, livet i Orsa är toppen!

100510

Vilken dag jag har haft!
Jag har varit överallt och ingenstans...
Och med det menar jag att jag har varit på många olika platser, men jag tror inte jag har varit aktiv inne i hjärnan idag...

2 möten (tänk att den (nästan) första gången man ska komma med i tidningen så är det här uppe i Orsa).
2 massager
1 spinningpass

Skulle ha löptränat idag egentligen, men när det fanns en ledig plats över på spinningen kunde jag inte motstå den. Det var riktigt tufft, svetten rann ner från pannan! Nästan så man skulle behövt en pool under cykeln, hehe!
Men såå skönt att köra slut på sig själv.

Plus att jag har en jävla träningsvärk i rumpan efter gårdagens benpass, like that!

I morron blir det två spinning/styrkepass. Seniorspinning och Praktikantpasset! Och jag håller i båda :)

Hörs!
Kram <3

100509

I morse gav jag mig av till Korpen (praktikplatsen) för att hjälpa till på Tipspromenaden som de anordnar varje söndag. Var en del folk faktiskt. Finns några tanter som går den varje söndag som blir skittjuriga ifall det inte är något eller att det börjar lite senare än vanligt. snacka om att det är heligt för dom!

Sen blev det så att jag skulle vara med på ett spinningpass också. Så 30 min spinning och en massa benövningar blev dagens träning.

Knäböj
Hamstringcurl på boll
Utfall
Benspark
Hamstringcurl
Adduktion/abdkution/flexion/extension i dragmaskin
Vadpress
Enbensböj

Har satt ihop ett träningsprogram med en kompis så nu laddar jag inför Tejklassikern!
Det jag inte har fått tummen ur röven att göra än är att köpa kort på simhallen. Men jag måste det nästa vecka för det är det enda jag inte har gjort denna vecka.

5 dagar i veckan ska jag träna, äntligen!

I'm back!



Inneutekatterna.1,2

Ja, våra katter är kräsna. Så fort de märker att vi börjar vakna på morgonen ska dom gå ut.
I början hade vi dom BARA inne, för ett tag sedan släppte vi ut dom i kopplet på balkongen så de satt fast i elementet innomhus, och alltså inte kunde röra sig utanför "balkongens gränser".

Nu däremot, har Robin och jag byggt en kattstege som går från balkongen och ner till gräsmattan, så nu sitter de fast i lite på balkongen men kan gå ner till gräset. Dom gillar det jättemycket!



visst är vi snälla mot våra INNEkatter :)

That's it for today!


Osammanhang

Ja, men det kanske är dags att börja blogga lite igen :)

Massageutbildningen är nu slut och jag kan nu klassificera mig som certifierad massör! Det känns väldigt bra, äntligen har jag en riktig, äkta utbildning i bagaget! Har längtat såå!

Min LIA ("praktik") har börjat, och jag trivs sjukt bra. Har eget spinning/styrke pass en gång i veckan och har även börjat ha några få pilaterklasser, och såklart masserar jag också.
Just nu känner jag att livet bara flyter på och att det inte kan bli så mycket bättre. Lycka!

Så, jag har kommit igång med träningen igen. Har fått ett träningsschema av en styrketräningsinstruktör så nu ska jag ladda upp inför resterande bitar av Tjejklassikern.
Det sämsta är väl att jag har börjat äta godis igen... Men det är ju så gott!!! Fast, ja, jag kanske ska sluta med det :) Eftersom att jag vill ha resultat av träningen.

Lite av allt möjligt i detta inlägg känner jag, men det är lite charmigt :)
I morgon är det dags för marknad i Rättvik, så vi ska ner dit och kolla om vi hittar något roligt.

Ha en bra helg så hörs vi!!!

RSS 2.0