Härligt att simma

Det blev 41 längder i simhallen idag, alltså 1 km och 25 meter ;) Skönt!!

Nu hade jag tänkt plugga men jag kan bara inte missa Idol! Blir att plugga i pausarna och sen drar jag igång efter Idol. Blir nog en sen kväll idag...

Ha det kanon!!! I morgon blir det yoga och Afrikansk dans för min del :)
Kram

Vill man så kan man!

Snart bär det av mot Mora Simhall! Måste faktiskt få ta ett break i pluggandet och röra lite på mig. Ska bli så skönt!!

Har nyss lyssnat på föreläsaren Tommy Gillerås som föddes CP-skada (som han själv uttrycker det!). Läkarna trodde att han skulle leva max en vecka och nu, idag, är han 54 år. Han har till och med fått två OS-medaljer och tre VM-medaljer (om jag inte missminner mig). Han är ett levande bevis på att; vill man så kan man! Speciellt vi som är "normala". Massa beröm åt Tommy som är den han är, han är en härlig människa som bjuder på många skratt!

Har ni någon gång chansen att lyssna på en föreläsning med honom, så ta den!


Saknar gymmet!!!

Idag har det inte blivit någon träning... Jag är lite deprimerad över att det har varit sjuka utgifter denna månad att jag inte kunnat köpa ett kort på gymmet... Efter skolavgift och hyra så är det nästan bara matpengar kvar...

Men men, jag får ta det nästa månad, hoppas jag!

Vet inte heller om det kommer bli så mycket träning veckan (förutom Afrikansk Dans) som kommer över huvud taget, måste plugga till tentan. Det blir vad vi får se.

Hoppas ni rör på er mer än mig just nu :)
Kram

Fullt upp!

Pust, vilken dag, jag är helt slut...!

I morse drog jag iväg till Mora simhall och simmade mina 40 längder (1 km). De här gången simmade jag allt i ett sträck och helt ärligt, jag var nästan helt slut när jag pustade ut lite efteråt. Men simning är skönt, om det inte är för många människor man ska dela bassängen med, vilket det var idag...

Vid lunch kom Robins mamma och mormor hit. Blev en trevlig dag med hemmagjord pizza och fika, plus massa bus med katterna!

I morgon vet jag inte hur mycket träning det blir, ska PLUGGA i morgon. Har min första tenta på torsdag, spännande :)

Vad gör ni i helgen då??
Kramar

Bilder på de små liven

Yes, katterna är hämtade och hemmastadda.

Här har ni dom:

Det här är Missie, hon är den modiga och mest busiga av dem. För henne var det inga problem att vänja sig vid det nya hemmet och de nya ägarna. Hon var först in i transportburen när vi skulle åka från Linda (som den förra ägaren hette) och först ur när vi kom hem. Missie var den som tydde sig till oss på en gång och hon är den som väcker oss på morgonen. Missie spinner så fort hon kommer i närheten av människor.



Här har ni Leia, hon är då den mer försiktiga och blyga av dem. Det tog lång tid innan hon våga komma till oss av egen vilja, hon låg mest och tryckte under soffa, skrivbord och säng. Vi var lite oroliga över henne och trodde att det var hennes peronlighet, men så fel vi hade. När hon väl hoppade upp till oss i soffan och började spinna spred sig lycka genom kroppen. Hon är också väldigt busig, men är inte i närheten av Missie!



Så det här är våra katter!
Fina va???

Kramar

Simhall och marknad

Igår blev det mååånga steg :)

11 145 st.

Det är jag nöjd över!

Idag ska jag troligtvis in till Mora och simma lite och sen är det Orsa Höstmarknad, så det blir nog bra med motion idag med :)

Bilder på våra söta små katter kommer så snart som möjligt upp här och på Facebook.

Ha en bra höstdag!


Snart kattägare

I morgon får Robin och jag hem våra små kattungar! Otroligt tillgivna och gulliga små varelser var det vi hälsade på idag. Ikväll har tankarna verkligen gått fram och tillbaka om det verkligen är rätt beslut att ta hem dem, man vi har kommit fram till att det kommer bli skitbra!!

Bilder kommer självklart komma upp här i bloggen!

Ikväll blev det att skaka rumpa på dansen! Sånt gillar jag! Det var härligt som vanligt, men tyvärr var det inte samma härliga energi i rummet som förra veckan... Lite tråkigt.

Blir en lite morgonpromenad i morgon, sen skola, sen Mora för att inhandla massa prylar och sedan hämta missarna. Kvällen blir väl till att spendera med dem :)

Ha det underbart!!!

Bra dag idag!

Idag har jag tränat yoga som varje onsdag. Men nu är det bara en yoga-onsdag kvar :( Trist...

Hade tänkt dra till simhallen, men insåg att jag var tvungen att plugga lite, men ikväll blir det ju Afrikansk dans!! YEAH! Så det blir rikitgt härlig träning idag.

Ska ringa om kattköp om ett par timmar, kommer bli väldigt spännande! Hoppas vi kan komma och kolla på de små liven idag!

Robin och jag avslutade alldeles nyss en underbart god måltid! Jag lyckades göra pannbiff! Okej, det är inte svårt men jag kan inte laga mat, fast jag borde börja säga till mig själv att jag kan det, för det är sällan jag misslyckas!
Reslutatet:

Ha det underbart!


Testat att bli mörkhyad!

Idag har jag tillåtit mig ytterligare en spabehandling, denna gång var det lerinpackning som skulle testas på.
Tyvärr måste jag säga att jag inte tyckte det var så jätteskönt. Nej, kletas in i lera var inte min grejj, men det var lite kul för man såg ut som en mörkhyad person, hehe. Men det var skönt att ligga varmt inpackad och få ansiktsmassage!

Steg idag: 9560 st.

Just det, detta har inget med träning att göra, men Robin (min pojkvän) och jag blir nog kattägare om ett par dagar!! Mysigt!

Ha det bäst!

På förfrågan från mamma <3

Nu har jag inte träffat min familj på snart 5 veckor.. Om 5 veckor åker jag hem till dem! Kommer bli mysigt! Saknar allihopa men mest min lilla skrutthund Amber!! (Mamma, hälsa pappa att jag saknar honom, då blir han glad :))

Ha en underbar kväll! I morgon blir det en 6 km lång morgonpromenad för mig med Sandra och hennes hund Daisy!

Natti!


New haircut

Hej bloggen!!

Idag har det inte blivit så jättemycket motion, totalt 7783 steg...

Men jag har varit hos frissan! Gick till Hårteamet här i Orsa, frisör'n hette Emma, en otroligt duktig tjej!

Resultatet:

EFTER!!!!!                                              FÖRE!!!!!

Innan hade jag en ca 7 cm lång utväxt där det verkligen syntes skillnad mellan det nästan helblonda och min naturliga färg. Det frisör'n gjorde var att blondera utväxten i slingor och gjorde andra slingor i mörkare färg. det har gjort att jag har många färger i håret just nu. Ser naturligt och fint ut! Både min frisör och en annan frisör blev väldigt nöjda, det gillar jag!!! En annan sak som är bra är att mina ögon syns jätteväl! Har ju jättemörkbruna ögon för er som inte vet så det blev asläckert! 


Dagens frukost

Idag tänkte jag testa en ny sorts frukost, en frukostsmoothie. Jag tog:

  • ½ banan
  • 1½ dl juice
  • ½ dl mild yoghurt
  • 2 tsk havregryn

Mixa allt. Klart!

Den andra halvan av bananen åt jag upp.

Först kändes det inte som att jag blev mätt så jag tog en macka också, men efter ett par minuter kom mättnadskänslan så smoothien och den halva banen hade nog räckt ändå.

Skulle såklart ha tagit bild på det men det glömde jag ju bort... Får bättra mig med bilder!

Vad äter ni till frukost??


Kläder!!

Tänkte visa lite träningskläder som jag skulle kunna tänka mig köpa (om jag inte var en fattig student).

På träningslinnen gillar jag brottarryggen väldigt starkt. Det sitter väligt bra efter sportbh. Det här linnet finns på www.fitnessbutiken.se och kostar 399:-. Bild lånad från www.fitnessbutiken.se



Dessa byxor ser väldigt sköna ut. Bra till t.ex. yoga och pilates. Jag har i stort sett en sådan här byxa men där är delen längst ner på byxbenet väldigt löst så det åker lätt upp i vissa yoga-/pilatesövningar, inte så behagligt. Dessa finns på
www.stadium.se för 199:-, ett väldigt bra pris! Finns även i gråmelange. Bild lånad från www.stadium.se


Nä, nu har bloggen vägrat lägga upp vissa bilder som jag vill ha med i mitt inlägg så nu struntar jag i det. Jag får göra ett till inlägg någon annan gång. Men nu har ni lite hum om vad jag gillar att träna i; linnen och 3/4-dels byxor!

Vad tränar ni i??



 


Mora Simhall

Igår blev det inte så mycket träning, Robin hade sin första fotbollsmatsch så vi åkte iväg till Tällberg och var där hela eftermiddagen och kvällen. Slutade dock med förlust, 5-1. Men Robin hade världens målchans som han sumpade...

Nu har vi precis kommit hem från simhallen. Jag simmade 40 längder i en 25 meters bassäng vilket motsvarar 1 km. Väldigt bra träning för jag är helt slut i kroppen nu. Sen körde jag lite extra benstyrka i vattnet. Jag höll mig i kanten och plaskade så snabbt jag orkade med benen, först i 20 sek och sedan i 40 sek. Riktigt jobbigt. Sen simmade vi liteutan att ta hjälp av benen, också mycket jobbigt.

Känner verkligen att simmning är en skön träningsform så det ska jag fortsätta med!

Hur har ni det idag då??
Kram

Många promenader

Idag har jag inte tränat något jättefysiskt men jag har gått otroligt mycket!

Nu när jag bänkar mig i soffan (för att plugga och se TV, Anna Skipper ikväll ju!) för dagen så står stegräknaren på:

Jag är nöjd!

Hur går det med er träning? Berätta för mig, jag är nyfiken!

Bättre sent än aldrig

Ja så kan man ju säga.. Var hemma från dansen kvart över åtta. Men då blev det lite yoghurt med müsli och banan. Sen blev det att titta på en film med min pojke.

I alla fall; Afrikansk dans var skitkul!! Det bästa var att det inte var en "vanlig" instruktör utan det var en afrikan som ledde, han var jättebra! Vi var en bra grupp på tio tjejer (8 var från min klass) som släppte loss riktigt ordentligt. Svetten bokstavligen rann från hela kroppen, notera ordet HELA! Det var verkligen härligt, så jag ser fram emot de nästkommande 4 veckorna.

I morgon bitti blir det promenad me en kompis och hennes vovve :)

Steg idag: 3238 (men glöm inte att jag åkte inlines i morse + dansen ikväll, så jag är inte besviken på stegen idag).

Kram, god natt!


Afrikans dans ikväll!

Ikväll blir det Afrikans Dans för hela slanten!!! Kommer bli sjukt kul.

1½ timme dans är grymt bra träning. Vår yogaledare talade om att hon hade tvättbräda efter att hon dansade det 1 gång i veckan BARA, under några veckor! Men hon äter säkert nyttigt oxå :)

Just det, nu när jag kommer ihåg det. Jag vill gärna ha hjälp med maträtter man kan läga. Ska helst vara lättlagat och billigt, och tillfredsställa en kräsen pojkvän...

Inlägg ikväll om hur dansen gick! Vi hörs!

Promenad vs. jogging...

Yes, onsdagar kan man säga är min mest aktiva dag!
I morse tog jag en runda på mina inlines, gick bra men var inte så kul som jag trodde.

Jag tror såhär; både jogging och inlines på morgonen innan frukost är inte bra för mig. Det jag har energi till efter en natts sömn är en promenad sen MÅSTE jag ha min frukost! Så vet inte riktigt hur jag ska göra. Om jag enbart ska fortsätta med promenader eller om jag ska ta mig i kragen och jogga/åka inlines.

Detta tåls att tänka på...

Yoga i skolan idag. Avslappnande som vanligt, låg och mediterade i 11 minuter (tiden gick väldigt fort!). Vi gör något som kallas för eldandning men i och med att jag inte är yogainstruktör eller något sådant vill jag inte "lära" er der genom bloggen. Det kan bli fel då, och det vill jag inte.

Ikväll ska jag förmodligen ta mig till bion där det ska dansas afrikansk dans! 5 ggr för 540:-, det vill jag ha råd med!

Ha en underbar dag!
Kram till er alla fina!


UPDATE!!

Gör som min kära mor sa :)

Raska promenader, jogging och inlines får jag göra på kvällarna!


Aktiv

Idag har jag varit väldigt aktiv! Dock har jag inte kommit upp i så många steg; bara 5834 st.

Men nästan varje person i min klass har haft ansvar för var sin aktivitet idag så det har hönt väldigt mycket, hjärnan har gått på högvarv nästan hela dagen. Så jag är helt slut!!!

Snart blir det sängen! Kram


Kvällspromenad

Yes! Kom upp i 10 320 steg idag :)
Jag tackar dagens sista promenad för det :)

Men man får ju inte glömma; jag var ute och joggade i morse! Var ute i 25 minuter, och fy vad jobbigt det var! Körde 4 intervaller. Alltså mellan två lyktstolpar sprang jag fort och nästa två joggade jag o.s.v. Jag ska bli bättre på att springa och jag vill tycka att det är kul!

Måste fortfarande köpa nya skor...


En härlig timma!

Har precis kommit hem från en helt underbar upplevelse!!

Hälsaklassen som går sista året på min skola har nu aromabehandlingar (man har spakursen 3:e terminen av 4:a). Så för oss SCoTT:are kostar det bara 100:- för att få en helkroppsskrubb, aromainpackning, ansiktsmask och ansiktsmassage, och för andra kostar det endast 200:-! Ska du göra det på anläggning får du betala minst 500:-.

Jag tog tillfället i akt att kosta på mig det och min reaktion är; EN GÅNG TILL!!!!! Det bästa är att jag har fått mer inspiration till att börja med spakursen!

Det är så skönt! Nästa vecka har de behandlingar med lera och veckan därpå med alger. Lätt att jag ska kosta på mig dessa behndlingar också.

Jag har aldrig varit så avslappnad och lugn tror jag, det gjorde inget att man var helt naken under alla handdukar, så himla avslappnad!

Så, tack Sandra Blixt för en underbar behandling!

Har ni möjlighet att komma hit inom 2 veckor så boka in en tid! Annars väntar ni med att komma hit till i vår då jag gör massage-kundbehandlingar :)

Kosta på er lite spaupplevelser, det kommer jag att göra i framtiden. Så bra för din kropp!

Pictures

Här kommer några bilder från Robins och mitt Ö-mys :)

Vår lilla eld, som till slut blev en stoooor eld :)


Jag och min plutt!



Skrivet med kolpinne :)


Var en mysig dag tillsammans med min älskling!


Ö-mys

Nä, det blev inget gym i fredags. Jag gick dit, men väl där så tilltalades jag inte alls av det. Litet, trångt, tråkigt... Nä, jag väntar allt tills det gymmet jag vill gå på öppnar igen, och hoppas på att det är mycket bättre.

Sorry för en dålig uppdatering! Har besökt "svärföräldrarna" i helgen så det har inte blivit träning och därmed ingen blogg.

Men Robin och jag har varit ute och gått lite i helgen i alla fall. Vi har även rott ut till en ö där vi gjorde upp en eld och grillade korv. Vi var där i 4 timmar, det var mysigt.

Ikväll blir det lite plugg och sedan kanske jag går och kollar på när Robin har fotbollsträning, så jag får röra på mig lite i alla fall!

Ha en bra kväll!!

Snart gymmet!

Igår glömde jag skriva hur många steg jag tog. Det landade på 7000 steg, lite kul :) Plus några steg här hemma i lägenheten.

Idag har jag redan varit ute på min morgonpromenad och vid 13 ska jag iväg till ett gym här i Orsa för att köpa ett månadskort. Jag ska bara köpa så kort tid för att de håller på att flytta det gymmet jag vill gå på, men jag känner att jag måste komma igång nu!!!

Ha en bra dag!

Kram


Övningsbank

Okej, yogaövningen kommer nu!!



Börja med att du lägger händerna under rumpan och drar upp knäna över kroppen (som på bilden ovan).
Därefter andas du in, samtidigt som du drar benen rakt ut (som på bilden nedan).

Sedan andas du ut och drar in knäna igen, som på bild nr. 1.

Den här övningen gjorde vi under 1 minut i vår egen takt. Tar sjukt mycket på magen! Väldigt skön att göra, efter ett tag kan man börja skaka, men det är ingen fara, ta dig igenom det bara. 1 minut sen vila och sedan kan du gärna få köra 1 minut till :)

Lycka till allihop!

Blir inte alltid som man sagt

Sa igår att jag inte skulle gå någon morgonpromenad men jag vaknade vid 8 så då hade jag ju faktiskt tid att ge mig ut i alla fall. Och det gjorde jag :) Så nu slipper jag att tänka på att jag ska ut och gå efter skolan. Väldigt skönt faktiskt!

Blir nog promenad i eftermiddag ändå, Det är ju faktiskt väldigt skönt och avslappnande!

Lovar, lovar att yogaövningen kommer ut idag. Ska be min pojkvän fota den.

Ha en bra dag, här i norr har vi fint väder :)

Stolt Therése

Idag grejjade jag det igen!! Med råge!

12 120 steg!!!

Nu känner jag att jag varit väldigt aktiv idag. Först yoga, sen promenad och till slut landade det på så många steg :) *STOLT*

Så rappa på nu, ut och ta några kliv extra :) Förresten, trappor är ett gudomligt träningsverktyg. Fiiin rumpa och fiiina ben. We like! (synd att jag bor på första våningen, bara 7 trappsteg...)

I morgon är det skola 10-15. Sen på fredag är det självstudier ("ledigt" från skolan).

Yogaövningen åker in i bloggen i morgon i stället, blev en kväll med fotboll på TV.

Kram på er alla goa :)


Power-start

Nu var det länge sedan jag skrev...
Igår hade jag inte ens på mig min stegräknare p.g.a. att jag hade skola mellan 8 och 16, sen var det plugg som gällde hela kvällen.

Men idag har jag gjort en power-start på dagen. Yoga i skolan nu på morgonen, det är väldigt skönt och kroppen känns som en degklump när man går därifrån. Man är helt avslappnad. Vi gjorde en väldigt bra övning för mage/rygg som jag hade tänkt lägga ut på bloggen. Till den behövs inga hjälpmedel alls, bra va??

Efter yogan så tog jag en omväg hem kan man säga, jag gick en promenad på 40 minuter. Så jag är redan uppe i över 5000 steg idag. Det känns bra. Hade planerat att gå till skolan sen igen så då blir det 2000 extra steg :)

Nu är det 2 timmar tills jag börjar igen, så nu ska jag träna lite på min presentation (ska sälja en vara, sjukt svårt!) och få något i magen. Sen ska jag vila upp mig lite.

Ha en bra dag så lägger jag in övningen i eftermiddag/kväll!
Kram

Snabbt inlägg!

Idag blev det morgonpromenad!! Wohoo! Men hade jag kollat ut genom fönstret innan jag tog på mig kläderna hade jag garanterat lagt mig i sängen igen. Var disit och tråkigt ute. Så det är ett tips; kliv upp, klä på dig och gå ut. Fäll inte upp persiennerna!!!

Steg idag: 7649 (fler än på hela helgen :P)

Nä nu måste jag plugga... Känns att skolan är igång nu!!!

Cykeltur

Nu har jag och min pojkvän varit ute på en cykeltur, jag sa att jag skulle åka inlines men så blev det alltså inte. Anledningen var att jag gjorde en ny rutt som var längre än den förra och då är det väldigt smart att ha cyklat den innan så man vet att det inte är någon grusväg eller dålig asfalt. Det är väldigt känsligt med underlaget när man åker inlines.

Jag ska säga att det var TUR att vi tog cykeln. Det var uppförsbacke 3/4 av vägen + dålig asfalt, så det blir att göra om rutten ytterligare en gång. Men vi cyklade i alla fall 8,38 km :) Blev väldigt kallt nu emot slutet, så nu ska vi krypa ner i sängen och se på TV.

Ha en bra kväll!
Kram

Väldigt dålig kvalité på bilden...


Träning med barn

Min mest aktiva (tror jag i alla fall) läsare tycker det är svårt att få in träning i hennes schema. Hon har en liten dotter på 1 år och hon vill att det ska vara lätt att träna "ihop" med henne. Promenader med vagnen var tydligen inte bra.. Eller??

Där har du faktiskt fel :) Att promenera är en jättebra träningsform och den är väldigt skonsam mot kroppen. Lägger du in promenaden innan du äter frukost blir den ännu mer effektiv. Det går faktiskt att ta en joggingtur med barnvagnen, kravet är väl att man måste springa på en jämn terräng. Men det är också väldigt bra träning!

Det finns också många syrkeövningar du kan göra med barnet, både i och utanför barnvagnen. Är du ute och går kan du t.ex. köra utfall, och därifrån kan du lägga till att du sträcker bakre benet när du kommit upp. Du tränar i alla fall både baksida och framsida lår.

Du kan öven lägga barnet under dig när du gör armhävningar och när du kommer ner så "gullar" du lite med henne. Hoppas hon ligger stilla bara ;)

Du kan sätta henne på magen när du gör situps, eller så kan du helt enkelt "använda" henne som "hantel" ;)

Allt låter jättedumt och korkat, men du får en närhet med henne samtidigt som du tränar din kropp.

Hoppas du har fått några tips nu :)

Ha en bra dag, nu ska jag laga pannkakor :)


Dålig helg...

Nu måste jag faktiskt be om ursäkt!!! Jag har inte bloggat något...
Men jag har tagit helgen ledigt från träning för det har hänt så mycket annat. Mycket som har med skolan att göra. Och eftersom det här är en träningsblogg så har jag inte haft något att skriva om, helt enkelt..

Men idag hoppas jag i alla fall att jag ska kunna ge mig ut och åka inlines (vi har tvättid idag...). Ska kolla upp om jag kan utöka min 6,5 km sträcka till 8 km eller kanske 1 mil! Vore coolt.

Hoppas ni haft en bra helg och att ni har varit mer fysiskt aktiva än jag :)

Dålig dag

Åhh, idag har det varit en dålig dag på både att blogga och att träna. Men jag har faktiskt gett mig själv en vilodag, man SKA INTE träna varje dag, kroppen behöver vila upp sig. Men sen beror det till stor del på mina 3 skoskav också...

Vågar inte ens skriva hur många steg jag har kommit upp i idag, det är löjligt lite. Och det närmaste jag har kommit idrott idag är att jag har kollat på en fotbollsmatch :)

Tack för idag, i morgon blir det träning!!!

Wohoo!

Idag har jag kommit upp i 10 100 steg!! Känns skönt :)

God natt, fina läsare!

100 armhävningar på 6 veckor?

Idag blev morgonpromenaden av, men kunde inte gå så långt som jag ville p.g.a. alla mina skoskav på hälarna... MÅSTE verkligen köpa ordentliga skor, OCH lära mig knyta dem ;) alla skor jag har sitter nämligen löst på foten.

Idag tränade vi yoga i skolan. Väldigt roligt och skönt, men inte riktigt den träningen jag vill ha, jag vill svettas!!! Men jag måste säga att det handlar väldigt mycket om styrka och kontroll på sin kropp. Det är något alla borde testa på, för det är en skön upplevelse.
Så dagens träning är avklarad, det känns skönt :)

Ikväll är det en massa aktiviteter med SCoTT-are, men jag har sån skoskav, som sagt, så jag ska nog inte vara med. Titta på bara.

En vän till mig frågade en vad jag tror om den här hemsidan: http://hundredpushups.com/

Jag är inte riktigt säker på om jag förstod frågan rätt, men jag vill svara så gott jag kan. Det finns säkert människor som kan göra 100 pushups (armhävningar), till och med mer. Men det krävs så mycket träning. Ett program på 6 veckor kanske hjälper vissa att klara det. Men vad jag försod på programmet så var armhävningar det enda man skulle träna. Nu ska jag bara säga vad jag TROR, jag tror det krävs styrka i så många mer muskelgrupper än bara bröst/armar för att göra en armhävning, så för att klara av 100 st måste man speciellt träna bål, hållning och stabilitet.

Men för att klara av en armhävning måste man ha rätt teknik, det är jätteviktigt. Att göra en armhävning felaktigt kan skada kroppen. Jag skulle satsa på att börja med att lära mig armhävningar utan fötterna i marken, du står alltså på knä istället. Det finns männiksor som säger att det inte är jobbigt, men gör du, som är otränad, upp emot 10 stycken så börjar det bränna i armarna och bröstet.

Så, är du ovan, börja med armhävningar på knäna och hitta rätt teknik där. sedan när du känner att det är alldeles för lätt studdsar du upp på tårna och börjar arbeta därifrån istället.

Svar nog? :)

Ha en härlig kväll!!



Dagens träning

Nu har jag tagit igen morgonens "ligga-kvar-i-sängen-promenad". Det blev faktiskt en längtra runda till och med, 5 km resp. 50 minuter! Och sen har jag gjort det ännu jobbigare genom att börja gå med hantlar. Vanliga människor köper vrist/handledsvikter, alltså band med "sand", eller något, i som man sätter antingen runt handlederna eller runt vristerna. Men, jag har inte pengar till det just nu, så jag kör på mina knallgröna hantlar på 0,45 kg/hantel. Fungerar finfint!

Sååå fint leende... NOT!!!

När jag kom hem tog jag fram min boll och gjorde dessa övningar:
Raka crunches (situps) - boll: 10*4. Golv: 10*4
Sneda crunches (situps) - boll: 10*4. Golv: 10*4
Plankan - Rak: 1 min, Höger sida: 1 min, Vänster sida: 1 min.
Triceps - 10*4.

I morgon har jag sovmorgon till 10.30, så då lovar jag att det blir en morgonpromenad! Sen har jag yoga i skolan i 1½ timme, det är något jag aldrig har provat på så det ska bli väldigt kul och spännande! det blir en härlig träningsdag i morgon också :)

Stegen då? Nej, jag har inte kommit upp i 10 000 idag heller... Skulle jag gå till skolan skulle jag säkert göra det, men jag cyklar istället för annars tar det för lång tid att ta sig hem på den 1 timme långa lunchrasten. Så, I blame it on school ;) Men 7400 steg ungefär, blir det idag.

Vi hörs, kram!

Skolan har börjat!!

Oj vad dålig jag har varit att uppdatera nu på ett tag. Men jag började skolan igår och så var det samling med alla elever på kvällen så jag hann inte med något då.

I morse började skolan kl. 9.00 så jag ställde klockan på 6.30. När jag vaknade gick jag upp ur sängen och kollade ut genom fönstret, det jag såg var grått och dis. Då var sängen mycket skönare, så i morse blev det alltså ingen promenad. Ska ta igen den ikväll :) Plus att jag ska köra lite styrka då också. Återkommer om hur passat artade sig!

Igår gick jag runt 7800 steg, så jag kom inte upp i målet för dagen. Men är nöjd endå! Så vi får se hur många steg det blir idag :P Än så länge har jag BARA gått 1057 steg...

Hade bra!

RSS 2.0