Och så var jag tillbaka... :)

Såhär länge häll det sig med att det var sista inlägget ;) Haha!!

Glömde ju säga hur många kaolrier jag brände under min cardioträning på 30 min.

Kalorier: 301.

Jag är nöjd.

NU får ni hade så bra :)

Kram

En glad avslutning

Alltså ni får ursäkta mig och mitt tjat nu, men jag är så jävla stolt över mig själv!!!!!!!!!

I förrgår var jag glad över att jag hade löp 13 min på bandet,
Idag är jag glad över att jag löp 26 min på bandet!!!!!

Wihoo, va jag är glad!

Bara för att jag är så glad så avslutar vi detta (som troligstvis är årets sista blogginlägg) med en....


...STOR glad smiley!! (http://www.schledz.eu/images/smiley01.jpg)


Hade nu så bra ikväll, och låt alkoholintaget vara måttligt, det är sjukt mycket kalorier i det ;) HAHA, skojja bara, drick så ni stupar... Eller? Hmm....

Mitt år!

Nu när det här året snart är slut, om 13½ timme för att vara exakt, så tycker jag att det är smart att göra upp en plan för 2010, en tränings/hälsaplan.

Vad är det du vill uppnå allra mest med din träning, och framförallt hur ska du ta dig dit?
Det är viktigt med ett "huvudmål" som du kan se fram emot, men det är nästan viktigare med delmål som du kan uppnå på vägen till huvudmålet. Du kommer uppskatta dig själv så mycket när du når ett delmål, och då kanske du är värd en liten belöning!?! T.ex. Laga en god måltid, åka utomlands, boka en spaweekend, eller bara en skön avslappnande massage. Ja vad som helst som får just Dig att må bra.

Jag har själv just suttit och skrivit på min plan för 2010, och jag ser verkligen fram emot det här året. Dels för att det kommer hända så mycket för mig på träningsfronten (om allt blir som jag nyss har planerat, hehe) men även att jag kommer vara utbildad massör och inte nog med det, även utbildad spaterapeut! Riktigt häftigt!

2010 kommer bli mitt år, det har jag bestämt mig för!

Låt det bli så för dig också. Sätt inga begränsningar på vad du tror att du inte kan göra, för vill man verkligen något, så klarar man av det!

Och gör mig en tjänst, strunta i det här med nyårslöften, de kommer troligsvis att brytas efter 1-2 månader. Vill du får en bättre hälsa, gör det för att du själv vill det, och sätt upp rimliga mål. Du skulle lika väl kunna startat ditt "nya liv" i oktober, eller i mars, månaden spelar absolut ingen roll.

Men ni som nu har bestämt er för att det här kommer bli ditt år, på det ena eller andra sättet, jag håller tummarna och hejjar på er. Jag vet att ni kommer lyckas!



Nu ska jag iväg till gymmet. det blir ben och kondition idag.

Vi hörs senare!!

<3

-22 grader

Nu har jag varit ute på en väldigt härlig promenad.
Jag tycker det är väldigt häftigt att man, även när det är 22 grader kallt, kan gå sig svettig! Tummen upp för det.

Jag hade i alla fall bestämt en runda innan jag gick, och jag tänkte att det här blir bra, det tar minst 1 timma och en kvart. Men icke, jag gick raskt på och när jag kom hem igen hade jag visst bara varit ute i 45 min...

Aja, jag tog mig ut i alla fall ;) haha

Kalorier: 264.


Gammal bild!! Men jag gillar den, det är snöigt ;)

Promenad

Idag är det vilodag för min del. Inte vet jag hur jag ska klara av det när Robin jobbar 10 timmar idag... Men men, jag har ju kissekatterna!

Jag tror faktiskt att det blir en promenad idag. Det var väldigt länge sedan och jag vill passa på när det är ljust ute!

Hoppas ni får en bra dag. Vi hörs!!

Bättre kondition!!!

Det är lite kyligt att ta sig till och från gymmet i 20 minusgrader, men när solen kastar en lätt skugga av min kropps konturer i snön, känns det riktigt härligt!

Ännu härligare känns det efter att ha varit duktig och tränat cardio i 30 minuter.
10 min på cykel
20 min på löpband

Sammanlagt brände jag 306 kalorier!

Det är så jädrans roligt att ha en pulsklocka alltså. Det bästa med den är att den räknar ut antalet brända kalorier, men det näst bästa är att man inte behöver stå och kolla på cardiomaskinernas datorer för att se hur länge man har tränat, utan man har det armen istället. För min, personligen, känns det som att tiden går så mycket snabbare om jag inte behöver kolla på datorn.

En annan sak jag märkte nu på gymmet:
Min kondition har ökat avsevärt!
Åhh, det är så roligt att märka resultat, jag sprang i 13 min, helt utan problem, och jag ökade t.o.m. hastigheten mot slutet! Så himla stolt över mig själv!!

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det att steka lite pannkakor.

Btw, rucola är väldigt gott!

Coreträning

Nu är dagens första träning avklarad!

Det blev ett corepass som jag skrev igår. På denna DVD fanns dett två nivåer, på varje nivå kunde man välje mellan ett pass på 30 min eller ett på 45 min. Jag tränade på nivå ett i 45 min. Jag är trött i mage och rygg, men nästa gång jag kör till denna DVD blir det nivå två, dels för att jag vill bli mer trött, men också för att få testa på den!

Nu blir det lite frukt, sedan går jag nog iväg till gymmet och kör kondition.

Nu hade jag tänkt avsluta inlägget men jag kom ju på att jag hade min pulsklocka på mig!
Jag löste problemet som jag hade igår, och nu visar klockan rätt kaloriförbrukning.

Antal kalorier: 278
Tid: 46 min

Det ska bli riktigt intressant att se kaloriförbrukningen när jag kör cardio sen!

Hade'!

091228

Har ju helt glömt bort att skriva om mitt andra träningspass idag! Jag har ju lika kort minne som en guldfisk, eller nått?!

I alla fall, jag gick till gymmet och ställde mig på Crosstrainern i 20 min. var 5:e min ökade jag motståndet, börjde på knäna och arbeta därför otroligt mycket med benmusklerna. Riktigt svettigt!!
Satt efter det på cykeln i 10 min.

Det är så härligt att göra denna kombination, för svetten slutar aldrig att rinna alltså. Det blir riktigt blött ;)

Hade pulsklockan på mig, men har kommit fram till att någon inställning måste vara fel för tydligen så brände jag bara 98 kalorier... Det VET jag att det är alldeles för lite. Ska lösa det här ikväll när jag har gått och lagt mig.

I morgon blir det coreträning (mage/rygg) här hemma till den andra DVDn jag fick av Robin, plus kondition på gymmet.

Ha det kanon!!!
<3

Tortillapizza

Idag lagade jag en GI-rätt till middag.

Det blev såå gott, så nu tänkte jag dela med mig av receptet.



Superenkel maträtt som bara tar 20 minuter! Perfekt när man är lite stressad eller bara inte orkar laga mat allt för länge.

Måste äta mer!

Pjuuh!

Nu har jag tränat till en av DVDerna jag fick av Robin. denna DVD gav en helkroppsträning. Det blev svettigt :)
Men jag kunde inte ge allt, jag känner direkt att jag har ätit för lite idag för att träna. Nu ska jag ta mig lite gröt sen blir det att smälta det i 30 min, och sedan ska jag iväg till gymmet och träna kondition.

Antal kalorier: 90
Tid: 25 min

Hörs!

Min jul

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men ni alla kan ju förstå vad det beror på :)

God Jul, förresten! Eller God Fortsättning blir det nu kanske?

Jag har haft en underbart stillsam jul här uppe i Orsa. Det var bara jag, Robin, mamma och pappa. Plus två katter och en hund, så det var egentligen full rulle i vår lilla 2:a.
Men det är i alla fall guld värt att ändra traditioner lite grann, all stress med tider som ska passas under juldagarna, fara till den ena släktingen efter den andra, träffa för mycket släktingar som dricker lite för mycket. Näe, det är faktiskt inte så roligt.

Vad har jag fått i julklapp då??
Från Robin: Två stycken träningsDVDer som innehåller tre olika träningsprogram, yogamatta och PULSKLOCKA! Så nöjd! Nu kan jag verkligen få ut hur många kalorier jag har bränt på mina träningspass, helt fantastiskt roligt.
Från mamma & pappa: Soffan :) Den är verkligen skön!
Från mormor: 1000:-
Från farmor: 500:- och en fin bordslampa.

I morgon ska jag inviga ena träningsDVDn + att jag ska dra till gymmet och köra lite kondition. har inte tränat sen i tisdags nu, det är ju inte så bra...

Men nu ska jag säga något kul, jag har gjort ett inköp som gagnar bloggen! Jag har köpt en digitalkamera!!! Äntligen kan jag ta egna bilder med en smidig liten kamera!

Bild från: http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/digitalcameras/sony/sony_w180/w180_1.jpg

Jag tror det kommer bli jättebra, kan ju ta vettiga bilder från gymmet nu, plus att jag kan spela in tråningsövningar och lägga upp här. Vore inte det skoj??

Nog snackat nu.
Har ni fått några bra julklappar??
Berätta gärna!


091222

Omotiverad så in i h*lvete gick jag till gymmet...
Omotiverad så in i h*lvete tränade jag bicpes, ryg och axlar...
Omotiverad så in i h*lvete gick jag hem...

Inte är jag så motiverad inför morgondagen heller...

Nä, nu blir de dusch sen slappis resten av kvällen!

(Har städat och tvättat idag, så lite duktig har jag i alla fall varit)


Blåmärke.... på fingret???

Glömde nämna det här igår, men...

Har ni någonsin varit med om att man kan få ett STORT blåmärke på ett finger??

Det var vad jag hade igår.. Asont gjorde det...

Någon annat som gör ont idag är min träningsvärk!! Yes!

Nu hänger tvätten på tork, städningen står på tur... Trist som f*n, men det måste ju vara fint tills mamma, pappa och Amber kommer upp <3

Ha' de'!

Saker jag suktar efter...

Jag lagade god mat till Robin kom hem idag (han har ju jobbat sin första dag på skidskolan i Grönklitt), det blev stekt sej och potatis! Mumsfillibabba!!!


Det var länge sen jag bloggade om träningskläder som jag suktar efter (eller bara tycker är snygga helt enkelt), så det tänkte jag göra nu :)


De här byxorna finns på InterSport och kostar 350:- (http://intersport.se/Produkter/Klader/Traning/Byxor/PATA-PANT1/). De är något jag absolut skulle köpa om jag hade haft råd. Ett par slimmade löpartights, som du kan använda på gymmet, när du springer eller cyklar, ja när som helt enkelt! Jag älskar de rosa detaljerna!!


Och varför inte matcha byxorna med denna top?? Skulle ju bli otroligt läckert! Även den finns på InterSport för 250:- (http://intersport.se/Produkter/Klader/Traning/Trojor/TB-VEST/). Toppen har en reglerbar innerbehå, vilket är ett plus! Det är ju så härligt att komma tillgymmet med färgsprakande kläder, för det är inte många som vågar det, utan tar på sig någonting svart... Boooring ;)


Även fast detta linne var svart så fastnade jag för det, det har ett väldigt snyggt mönster. Jag tror inte att det skulle sitta så bra på mig dock, beror på de breda axelbanden. Men jag kan tänka mig att det är ett skönt linne att träna yoga i! Finns på Team Sportia för 249:- (http://www.teamsportia.se/produkter/traning/klader/chnk/chnk-courtney-training-tank-w/)


Den här skon får jättegärna bli min nya gymsko! Den är sydd med konstruktionen Smoothfit vilket innebär att hela överdelen är sömlös, det gör att den får en bra passform. Team Sportia för 899:- (http://www.teamsportia.se/produkter/traning/skor/reebok/reebok-workout-hexride-wh-w/) Någon som har en känsla av att jag gillar rosa?? Haha!

http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/traningsklader/cherry-hill-active-top
Via denna länk hittar ni en snygg top! Det gick inte att kopiera bilden så vi får göra såhär istället. Toppen kan man köpa på gymgrossisten.com och kostar där 499:-.



Nu har ni kanske fått lite inspiration vad gäller nya kläder på träningsfronten. Jag hoppas det i alla fall! Kommer komma fler sådana här inlägg så småningom. Så bra nu när jag har lov för då kan jag verkligen blogga :)

Vi hörs!
Kram <3

Dagens nr.2

Fy f*n vilket benpass det blev idag!! I slutet av passet började benen skaka, och när jag skulle ta på mig ytterskorna kunde jag inte hålla benen stilla, jag har aldrig varit med om något liknande. Otroligt häftigt. Hoppas nu på att jag får träningsvärk i morgon också!

Asså helt seriöst, har ni inte testat på att köra ett benpass, så gör det! Man kan variera det så mycket, övningarna tar aldrig slut! Och det bränner skönt i benen :)

Så nu var pass nummer två avklarat med. det är faktiskt skönt att träna två gånger, när man har tid.
I morgon vet jag dock inte om jag har den tiden, det får bli en överraskning, både för mig och er ;)

Bjuder på några bilder från passet


Tåpress


Tåpressen körde jag med 50 kg tyngd


Krystat leende beror på TRÖTTHET! haha

Dagens nr. 1

Första passet för dagen avklarat :)
Blev lite kondition, 10 min cykel och 18 min löpband, för jag mitt klantarsle stötte ju till nödstop på maskinen så den la av... Så det fick bli 2 min på crosstrainer ;)

Var borta vid tvättstugan och bytte tvättid, så i morgon kl. 7, pigg o glad ;)
Nu blir det Nutrilett och frukt, sen ska jag fixa och dona lite här hemma.

Kl. 14 ska jag vara på gymmet för styrkepasset. Har inte bestämt än vad jag ska köra, men mage och ben är väldigt lockande!

Have a nica day!

Diet... NJA!

Okej, ingen träning på hela veckan i stort sett... USELT!!!
Men i morgon blir det troligtvis 2 pass. Ett styrke på morgonen och ett konditions på eftermiddagen, eller tvärt om :)

Idag har jag försökt att bara äta Nutrilett, för att se lite hur det skulle vara att gå på en diet. Men jag klarade inte av det, så nyss åt jag risgrynsgröt :P hehe
Dåligt, men det är ju egentligen inte meningen att jag ska gå på en sådan diet så det är bra ändå :)

Hoppas ni har en bra kväll, såhär 4 dagar till jul!!!
Tror ni att ni kommer få det ni önskat er??
Vad har ni önskat er?

Skriv gärna en kommentar :)

Kram

Kallt...!

Nu är det jullov!!!
Det känns riktigt skönt faktiskt, en fjärdedel av min utbildning är redan gjord, det känns helt otroligt! Och om 4 veckor börjar vi med massage! Hur kul kommer inte det bli :P

Otroligt fin dag idag, men det är så kallt!!! 20 minusgrader!


Ikväll ska Robin och jag på bio. Vi har så många checkar nu så vi måste använda dom. Avatar blir det, en sån där overklig film, vi får se om den är bra.

Måste bara visa en bild på Missie som jag tog i onsdag.
Jag hade duschat och drog bort draperiet och hittade henne såhär:


De tyckte jag var lite roligt :)

Ha en bra dag!!

Mina ben!

Igår blev det ett jättehärligt pass på gymmet!
Mycket ben/rumpa och mage. Så mina ben har drabbats av den underbara värken :)
Och jag har verkligen träningsvärk framsida/baksida lår, vader och rump! Hela underkroppen!!

Sitter och ser sista avsnittet av Biggest Loser nu. Blir så pepp på att leva sund, men jag tycker det är såå svårt... Längtar tills vi har kost- och näringslära i skolan.

Nu, tillbaks till TV:n, sen blir det plugg. För i morgon är det prov, sen är det jullov!!!

Kramis

(Tack för era kommentarer till förgående inlägg :))

Beslutsångest

Gud jag är så fålig på att blogga! Funderar på om jag ska lägga ner det eller hur jag ska göra... Vad tkr ni?

Igår var jag på gymmet och tränade mage, bröst och tricpes. Har träningsvärk i bröst och triceps :) Wihoo!

Om tre dagar har vi lov och är lediga i 3 veckor, då jävlar ska här tränas! Robin jobbar och alla från klassen har åkt hem. Så vad har jag kvar att göra då förutom träning? Så najjs :)

I helgen blir det troligtvis skidåkning, för det har kommit sååå mkt snö! Det är jätte, jättefint!

Vet inte vad jag ska skriva mer förutom att lag har fått LIA-plats ("praktikplats")! Jag är såå lycklig!

Kram till er!

Hårt träningspass!

Anledningen till min frånvaro här på bloggen beror på att jag har haft fullt upp i skolan, men även att jag inte har tränat, som då beror på skolan :P haha

Kan bara säga att nu har vi i klassen ÄNTLIGEN börjat med behandlingar!!! I fredags avslutade vi skolveckan med att göra en ansiktsmassage på varandra med olja! Gud så underbart det är!

Men i alla fall, snart ska jag hoppa in i duschen, för idag har jag varit på gymmet! Wohoo!
Idag var jag där ensam och jag körde hårt! Ryggen blev riktigt mör efteråt, axlar och biceps också för den delen. Men jag ska fortsätta med att gå till gymmet själv, för det är så att jag presterar bättre då, går jag dit med någon vill jag gärna prata :) hihi
Jag var så effektiv också! Har nog aldrig hunnit med så mycket övningar på så kort tid, det blev inte mycket vila mellan övningarna. Men det är så det ska vara :)

Så nu har jag tagit min Nutrilett för dagen och ska duscha. Sen blir det Robinson för hela slanten!

Ha en underbar kväll!
Kram <3


Jag vill bli blond igen!!!

Tarmmassage, zonterapi, shiatsumassage, klangmassage.

Japp, det är vad jag har sysslat med dessa två dagar jag inte har bloggat...
Det är en sån fördel att plugga på den här skolan, men får lära sig sååå mycket saker, saker man inte ens visste fanns!

I måndags startade vi med tarmmassage. Där masserar man tjocktarmen på ett speciellt sätt (inget ni bara ska testa om ni inte kan, då kan det gå riktigt illa!). Man masserar tarmen för att få ut kalk som lagras där, från all dålig mat (godis, pizza m.m.) vi äter nu för tiden.

Vi testade även på zonterapi. Där arbetar man med att trycka med sina fingrar på kundens/patientens ansikte, händer eller fötter. Man letar efter små, små knutar som man ska lösa upp. Dessa punkter i t.ex. fötterna kan åtgärda ett fel i t.ex. magen.

Igår var det shiatsumassage som stod på schemat. Det är en massage där man får igång energiflödet i kroppen. En skön och ganska avslappnande massage för kunden, men desto värre för terapeuten.

Idag fick vi testa på klangmassage vilket var sjuukt häftigt! Men det häftigaste var nog att kvinnan som var vår föreläsare för dagen kommer från Åtvidaberg! Jag trodde aldrig att jag skulle se en Åtvidsbo här uppe och jag trodde definitivt inte att det fanns sådana här behandlingar där! I alla fall, den här formen av massage går ut på att man ställer tibetanska skålar på kroppen som man slåt på men den speciell pinne. Ljudet som skålarna avger ger en vibration i kroppen som gör att vattnet som finns i kroppen "reser" sig och masserar de ställen som inte fingrarna kommer åt. Med hjälp av klanget som skålarna avger kan terapeuten säga var i kroppen man har problem, och om det är något i livet man behöver ändra på. Riktigt j*vla häftigt!
Och det fungerar, det är jag och mina klasskompisar ett levande bevis på!

Bild från: http://www.gotohellas.gr/talk/img/users/78707_Regina-Fichtl-2kl..jpg

I morgon blir det något så spännande som att ett medium kommer till klassen, ska bli sjukt spännande.

Vilodag idag vad gäller träningen, igår spelade jag badminton, i morgon blir det gymmet.

Hade bra!!!


Balansboll

"De som tror att de inte har tid med fysisk träning måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom."

                                                        - Edward Stanley 1826-1893


Ett otroligt bra citat som jag hittade! Det är något att ta sig en funderare på.


Men till inläggets handling.

Att träna med balansboll/coreboll/pilatesboll, vad du än vill kalla det, är sjukt bra träning. Det är när jag har tränat med hjälp av boll som jag får mest träningsvärk! Och vem tycker inte om den underbara smärtan ;)

Jag har hittat elva skäl till att träna med balansboll på http://www.balansboll.nu/

  1. Förbättrad hållning
  2. Funktionell ryggträning
  3. Balansen förbättras
  4. Proprioceptionen (led & muskelsinnet) förbättras
  5. Lederna blir mer stabila
  6. Bålstyrkan förbättras i alla bålens muskler
  7. Bäckenbotten kan tränas med olika belastningar
  8. Styrka i alla rörelseriktningar
  9. Kroppsmedvetenheten förbättras
  10. Koordinationen mellan olika musklergrupper ökar
  11. Det är kul!

Men det absolut bästa som de inte har tagit upp är ju att man kan träna hela kroppen med ett litet redskap. Eller det är i och för sig lite dvårt att träna armar och bröst med en boll.

Går ni in på länken ovan och sedan klickar på "Övningar" finns det många övningar ni kan använda er av. det svåraste jag har sett någon göra på en boll är att det står på den och gör knäböj... Helt sjukt!!! Men det är en kul utmaning att träna inför!

Så lägg ut 200-300 kr på en julklapp till dig själv! Köp en boll!

De senaste 2 dagarna

Oj, nu har jag verkligen varit inaktiv...

Men jag har liksom inte prioriterat bloggen de senaste 2 dagarna.
Har varit slö också.

Var till gymmet i fredags och körde i stort sett hela kroppen. Men snackade bort mycket tid med Sofie, fast det är roligt :)

Igår hämtade vi vår "nya" soffa, den är jätteskön, nu får hela familjen plats!


Idag har jag kört kondition. Blev ett otroligt svettigt pass på 40 min. Efteråt körde jag 4 magövningar, men när min handled började ömma på den fjärde gav jag upp...

Nu har vi precis ätit, inte det nyttigaste, men det var väldigt gott.

Köttfärspaj såklart! :)

Nu blir det slappt resten av kvällen.

I morgon börjar mina sista två veckor av första terminen på skolan. Det är helt sjukt vad tiden går fort! Jag har ju varit ledig i stort sett varje fredag hela hösten, men inte nu längre. Dessa två veckor går jag måndag till fredag, 9-16. Får se hur jag orkar det...
Ämnet är i alla fall Alternativ Medicin (zonterapi, akupressur, massage, akupunktur m.m.) Hoppas det blir intressant och roligt, för nästa fredag har vi tenta på det... Men det ska nog gå bra!

Ha en asbra kväll!!

Nu börjar vintern...

...hoppas vi!

Såg här såg termometern ut i förmiddags:


Härligt va?? Det var sjukt mycket frost ute ui morse och nu på kvällen har det snöat ute! Det ska snö i morgon kväll, på lördag kväll och HELA söndagen!!! Så det blir förhoppningsvis vinter i Orsa också!

Idag skulle jag ha tränat, man jag har haft så mycket att plugga idag så det blev liksom inte av. Kör dubbla pass i morgon istället. Det kommer bli skönt.

Blir även en sväng in till Mora i morgon för att köpa julklapp åt Robin. Hoppas verkligen att jag hittar något.
På kvällen blir det troligtvis bak av lussekatter. visst är saffran dyrt, men inte trodde jag att det var SÅÅ dyrt... *Suck*

Sov gott i natt, så hörs vi i morgon!!
Kram!

091202

Nyss hemkommern från gymmet! Idag blev det kondition för hela slanten.
20 min cykel
20 min crosstrainer
20 min löpband (kombination löpning och gång)

Det gick väldigt bra och jag kände att det var skönt att röra på sig idag! Det har varit nästan 8 minusgrader hela dagen, så efter att ha frusit så svettades men inne på gymmet, mycket härligt!

Förövrigt så har jag bestämt mig att ändra livsstil. Allt med träningen klaffar ju, men vad är det som behövs mer?
Jo ändrad kost så klart! Och det är det jag ska göra nu.

Jag har varit lite tveksam till att ändra matvanor, eftersom Robin inte vill äta som jag och att det förmodligen blir dyrare, plus att man måste laga två omgångar mat... Jobbigt! Men nu ska jag göra det. Nu kan jag inget annat än gå ner i vikt.
Men jag ger inte upp mina kakor (vilket är en stor passion), popcorn och glass, det får jag äta, men inte i stora mängder! Lite, lite, lite bara :)
Så med träning och ändrad kost, men med kakor, ska vi nu se om jag kan gå ner det jag vill :)

Låter det bra? Hur tror ni? Kommer jag lyckas?

Har ni några recept på nyttig mat, skriv gärna en kommentar! Behöver all hjälp jag kan få.

Ha en bra kväll!

Juuul!!!!!

Nu är det jul hemma hos Kjellgren/Eriksson :)
Julgranen är uppe!!!


Svart och rött är temat, dock syns de svart kulorna inte så mycket :(


Träning:
Igår skrev jag inget i bloggen, förlåt! Men jag var i alla fall på gymmet. Sprang/gick på löpbandet i 20 min, sen blev det att träna triceps, bröst och mage.
Har ju mitt nya schema nu som jag följer, har inte skrivit ner det än utan det är inne i huvudet :) En mycket bra förvaringsplats... INTE!!!!!!

Men för att visa er lite snabbt:
Måndag: Kondition 20-30 min. Triceps, mage, bröst.

Tisdag: Kondition 45-60 min.

Onsdag: Kondition 20-30 min. Rygg, biceps, axlar.

Torsdag: Vila

Fredag: Kondition 20-30 min. Ben, vader, mage.

Lördag: Kondition 45-60 min.

Söndag: Vila

Ja så kommer det att se ut framöver. Varför jag byter beror på att jag tränar för lite mage (enligt mig själv) med det gamla schemat, men även att jag tränar för lite kondition. Nu ska här satsas på beach 2010 (nu när det finns en strand att gå till på sommaren :))

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag köpte Nutrilett, men fick verkligen inte i mig det?!? Med tips från mamma <3 kan jag nu dricka det. Vilket är asbra! Så det dricker jag efter träning nu för tiden, tycker inte om att käka efter jag har tränat sent på kvällen så då är en sån där jättebra :)

Nu får jag ge mig, blev ett långt inlägg :)
Just det, har börjat min coachutbildning idag. Kommer bli tufft men jag vill, jag vill, jag vill! Så jag ska, jag ska, jag ska! Hehe.

See you! <3

RSS 2.0